روش کاشت مو ، ابتدا قسمت پشت گوش و یا پشت سر بیمار را که داری موهای قوی می باشد را با بی حسی موضعی بی حس کرده و سپس متخصص مربوطه موهای آن نواحی را با ظرافت تمام از طریق سوزن هایی بسیار ظریف با استفاده از برشی دو میلی متری ، مو ها را برداشت می کند و سپس با مهارت تمام و ظرافت زیاد فولیکول های موها را جداگانه و با دقت جدا کرده و سپس با بی حس کردن ناحیه خالی از موی سر توسط بی حسی موضعی ، فولیکول ها را با برشی دو میلی متری در محل می کارند . این روش کاملا بدون درد و خونریزی و جراحی می باشد و جای هیچگونه خط اسکار و بخیه ایی را نمایان نمی کند و نتیجه ایی کاملا طبیعی و زیبا بر جای میگذارد
کاشت مو با تکنیک SUT برای بیماران قلبی
کاشت مو روش های متفاوتی را در بر دارد که کامل ترین آن روش کاشت مو SUT می باشد . اما سوالی که بسیار پرسیده می شود و مردم نسبت به آن خواهان آگاهی می باشند دانستن این پرسش می باشد که آیا کاشت مو برای بیماران قلبی نیز کاربرد دارد ؟
کاربرد کاشت مو برای بیماران قلبی
کاشت مو برای بیماران قلبی تا کنون هیچگونه مشکلی را ایجاد نکرده و گزارشی در ارتباط با عوارض این روش در بیماران قلبی ثبت نگردیده است .
اما موضوعی که وجود دارد رابطه مستقیم بیماران قلبی با ریزش مو می باشد ، تحقیقات نشان داده است که افراد مبتلا به بیماری های قلبی بیشتر دچار یزش مو می شوند و گاها طاسی را تجربه می کنند به همین خصوص به دنبال راه درمان برای مشکل خود می گردند . کاشت مو برای بیماران قلبی باید در قدم اول توسط متخصص قلب فرد مبتلا تایید گردد و با اجازه متخصص قلب با توجه به شرایط بیمار ، فرد اقدام به کاشت مو کند و سپس متخصص کاشت مو با توجه به شرایط فرد و دارو های مصرفی وی تایید کند که کاشت مو برای این فرد صورت میگیرد یا خیر ، در صورت عدم شرایط بیمار برای انجام کاشت مو برای بیماران قلبی ، استفاده از روش ترمیم مو پیشنهاد میشود ، روشی غیر تهاجم که هیچگونه محدودیتی نداشته و برای هر فردی مناسب می باشد و ظاهری کاملا طبیعی و زیبا به افراد هدیه می دهد .
اما در مجموع کاشت مو برای بیماران قلبی در صورت اجرا گرفتن کاملا بدون خطر می باشد و هیچگونه خطر و آسییبی را برای افراد به دنبال نخواهد داشت ، برای این افراد استفاده از روش کاشت مو SUT استفاده میشود زیرا تنها به یک جلسه درمان نیاز دارد و زمان بسیار کمی را به خود اختصاص داده در همین رو برای بیماران قلبی مفید واقع میشود و در صورت طاس کامل بودن فرد از موی دیگر اندام بدن برای کاشت مو استفاده میکنند و فرد مبتلا هیچگونه دردی را در حین کاشت مو احساس نمی کند و مشکلی برای فرد به وجود نخواهد آمد .
آیا کاشت مو نیاز به ترمیم دارد و یا دائمی است؟
درمورد افرادی که تراکم موی پشت سر آنها کافی نباشد و وسعت طلبی زیاد باشد این امکان وجود دارد که پس از کاشت اولیه به روش FUT از روش FIT یا همان FUE هم می توان کاشت مو را ترمیم کرد و وسعت بیشتری را پوشش داد. در عین حال، موهای کاشته شده دوباره نمی ریزند زیرا آنها از پشت سر براشته می شوند و این موها نسبت به هورمون عامل ریزش مو (دی هیدروتستوسترون) حساس نیستند. بنابراین بقای این موها همیشگی است.
ایا موهای کاشته شده قابل رشد هستند و می توان آنها را رنگ یا فر کرد؟
بله، خصوصیات این میوها مثل سایر موها هستند و رفتاری که با سایر موها داریم با این موها نیز می توان داشت فقط طی ماه اول پس از کاشت مو نباید موها را رنگ یا فر کرد. حتی ریش و سبیل کاشته شده در آقایان کاملا طبیعی و قابل اصلا و آرایش است.
کاشت مو برای بیماران قلبی
آیا می توان مو را از شخص دیگری گرفت و پیوند زد؟
به دلیل عدم تطابق خصوصیات بافتی و سیستم ایمنی ما بین انسان ها درصورت استفاده از موهای شخص دیگر این موها پس زده می شوند و به اصطلاح نمی گیرند.
آیا کاشت مو عوارضی هم دارد؟
اگر کاشت مو توسط متخصص پوست و موی باتجربه و آشنا به جزئیات بیماری های پوست و مو و با رعایت شرایط استاندارد فیزیکی و استریلی انجام شود، عارضه ای در پی نخواهد داشت ولی پس از کاشت مو تعدادی عوارض موقت وجود دارند؛ ازجمله تورم خفیف در پیشانی که با تنظیم حالت نیمه نشسته در حین خواب برای چند شب اول و کمپرس سرد بلافاصله پس از کاشت مو قابل بهود است. درد در منطقه دهنده یا گیرنده مو هم که اغلب خفیف و زودگذر است و با مصرف داروهای مسکن برطرف می شود.