X

درمان های خانگی بعد از پیلینگ پوست

درمان های خانگی بعد از پیلینگ پوست

 

 

تا آن جایی که می توان باید به سلامت پوست اهمیت داد. یکی از شیوه های برطرف کردن این آسیبها، انجام پیلینگ پوست است.

 

همانطور که می دانید پوست یکی از اندامهای حساس بدن است که به دلیل همین حساسیت آسیب های مختلفی از جمله جوش، کک، خارش، التهاب و سایر ضایعه های پوستی را متوجه خود می کند. اما تا آن جایی که می توان باید به سلامت پوست اهمیت داد. یکی از شیوه های برطرف کردن این آسیب ها، انجام پیلینگ پوست است. طی فرآیند پیلینگ یا لایه برداری، همانطور که از نامش پیداست، یک لایه سطحی از پوست برداشته می شود، اما خود این عمل که به شفافیت و زیبایی پوست کمک می کند، عارضه ای طبیعی دارد تحت عنوان پوسته پوسته شدن پوست که این عارضه معمولا برای افرادی که پوستی حساس و خشک دارند همراه با خارش و سوزش است. اگر چه این پوسته پوسته شدن، مشکلی جدی و خطرناک نیست و به خودی خود بهبود می یابد؛ اما با کمک برخی درمانهای طبیعی و خانگی می توان به تسریع روند بهبودی آن کمک کرد. در ادامه به گزیده ای از این درمان های خانگی اشاره می کنیم:

درمان های خانگی بعد از پیلینگ پوست

لطافت، طراوت و بازسازی پوست با خیار

خیار جزء میوه های آبدار است، از این رو می تواند در فرایند آبرسانی به پوست کمک کند. علاوه بر این، به دلیل خاصیت خنک کنندگی، هم سوزش و خارش پوست را تسکین میدهد هم بازسازی پوست را تسریع می کند. یک خیار (بدون پوست) را به همراه دو قاشق ژل الوئه ورا در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. این خمیر را روی پوست آسیب دیده بمالید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند سپس با آب گرم بشویید. این کار را برای یک هفته، روزانه دوبار تکرار کنید تا لطافت را به پوست خود بازگردانید.

 

آلوئه ورا؛ مسکن و مرطوب کننده طبیعی

آلوئه ورا به دلیل برخورداری از خواص تسکین دهندگی و مرطوب کنندگی، التهابات پوستی، سوزش و خارش را کاهش میدهد برای بهره بردن از تاثیرات این گیاه، کافی است دو قاشق ژل تازه آلوئه ورا را با کمی روغن ویتامین E مخلوط کنید و روی نواحی ملتهب شده پوست بمالید و بگذارید ۱۰ دقیقه روی پوست بماند سپس با آب گرم بشویید. این کار را برای یک هفته، روزانه سه بار تکرار کنید تا پوستی شفاف داشته باشید.

 

در طی فرایند پیلینگ یک لایه سطحی از پوست برداشته می شود و به شفافیت آن کمک می کند

درمان های خانگی بعد از پیلینگ پوست

نعناع

نعناع نه تنها خواصی تسکین دهندگی دارد، بلکه با مرطوب کردن پوست، آن را تازه و جوان نگه میدارد. آیا می خواهید پوستتان جوان بماند؟ پس عصاره مقداری از برگ های نعناع را بگیرید و قبل از خواب، آن را روی نواحی ملتهب بمالید. صبح روز بعد پوست را با آب ولرم بشویید سپس با یک حوله نرم خشک کنید و در آخر، با کمی مرطوب کننده پوست را چرب کنید.

 

شیرعسل غذای کامل پوست

شیر مثل یک مرطوب کننده طبیعی عمل می کند. پروتئین موجود در شیر به دلیل خاصیت تسکین دهندگی و محتوای بالای اسید لاکتیک، سوزش و خارش های ناشی از پوسته پوسته شدن را کاهش میدهند. اما چطور از آن استفاده کنیم؟ برای این کار باید دو قاشق سوپ خوری شیر را با یک قاشق سوپ خوری عسل ترکیب کنید، روی نواحی ملتهب بمالید و به آرامی ماساژ دهید و بگذارید ۱۰ دقیقه روی پوست بماند سپس با آب گرم بشویید. این کار را برای یک هفته، روزانه دوبار تکرار کنید تا تاثیرات چشمگیر آن را ببینید.

 

تقویت و تغذیه پوست با روغن زیتون

روغن زیتون به دلیل برخورداری از اسیدهای چرب مغذی و نیز ویتامین E به بهبود التهابات پوستی کمک می کند. اگر فرایند پوسته پوسته شدن برای شما اتفاق افتاد، می توانید مقداری روغن زیتون خالص را در مایکروویو گرم کنید و آن را روی نواحی آسیب دیده پوست بمالید و به آرامی ماساژ دهید تا روغن زیتون به عمق پوست نفوذ کند. روزانه سه بار این کار را تکرار کنید تا شاهد بهبودی و تقویت پوست خود شوید.

درمان های خانگی بعد از پیلینگ پوست

عسل

عسل پوست را جوان می کند چرا که یک مرطوب کننده طبیعی و قوی است و خارش و سوزش ناشی از پوسته پوسته شدن را کاهش میدهد. مقدار کمی عسل را روی نواحی ملتهب پوست بمالید و بگذارید ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی پوست بماند سپس با آب ولرم بشویید.

 

ماست و موز، مرطوب کننده های همراه

آنزیم ها، اسیدها و مواد معدنی موجود در ماست، آن را به یک درمانگر خانگی تبدیل کرده است که برای پوست های خشک خاصیت مرطوب کنندگی دارد. یک موز له شده و دو قاشق ماست را با هم ترکیب کنید و روی نواحی ملتهب بمالید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند سپس با آب گرم بشویید. این کار را تا یک هفته، روزانه دوبار تکرار کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.

درمان های خانگی بعد از پیلینگ پوست

Categories: مجله پوست
ادمین:
Related Post